Vest Profilering AS

er et profilering- og premieringsfirma som i over 40 år har levert premiering og profileringsartikler til lag, organisasjoner og bedrifter. Firmaet ble startet i 1981 av Karsten Tvedt på Myking i Lindås / Alver kommune. Senere ble virksomheten flyttet til Sandviken i Bergen kommune under navnet Premiebua.

I 2019 flyttet virksomheten enda litt sørover til Bjørnafjorden kommune, hvor det er samlet kontor, showroom og produksjon.

I 2021 ble virksomheten sertifisert som Miljøfyrtårn bl.a. innen kriteriene handel og grafisk bedrift. Vest Profilering AS er medlem i returordningen Grønt Punkt. I juni 2021 skiftet Premiebua AS navn til Vest Profilering AS.

Vest Profilering AS er medlem i Bjørnafjorden næringsråd.

Vest Profilering - Erfaring Og Kompetanse !

Med over 40 års bransjeerfaring, god service og tusenvis av profileringsartikler og premier gjør Vest Profilering AS til en svært verdsatt samarbeidspartner og leverandør til din klubb eller bedrift.

Vest Profilering - Din Profil Er Viktig For Oss !

Vi hjelper til med alle typer merking, og vektlegger kvalitet når vi anbefaler trykk og produkter. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Vest Profilering AS - Vi Gir Oss Aldri På Service !

Vi har tro på at Kunden kommer tilbake når en yter service og leverer kvalitet. Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine.

At du som kunde er fornøyd, er viktig for oss.

HER FINNER DU VEST PROFILERING AS


Korte fakta

Org.nummer
919146362
Telefonnummer
93099222
Telefonnummer 
90199988
E-postadresse
post@vestprofilering.no