Om Vest Profilering

Vest Profilering AS er et profilering- og premieringsfirma som i over 40 år har levert premiering og profileringsartikler til lag, organisasjoner og bedrifter. Firmaet hadde sin oppstart på Myking i Lindås / Alver kommune. Senere ble virksomheten flyttet til Sandviken i Bergen kommune under navnet Premiebua AS. I 2019 flyttet virksomheten enda litt sørover til Bjørnafjorden kommune, hvor vi i dag har samlet kontor, showroom og produksjon. Vest Profilering AS er medlem i Bjørnafjorden næringsråd.

I 2021 ble virksomheten sertifisert som Miljøfyrtårn bl.a. innen kriteriene handel og grafisk bedrift. Vest Profilering AS er medlem i returordningen Grønt Punkt. I juni 2021 skiftet Premiebua AS navn til Vest Profilering AS.

Over 40 års bransjeerfaring, god service og tusenvis av profileringsartikler og premier gjør Vest Profilering AS til en svært verdsatt samarbeidspartner og leverandør til din klubb eller bedrift.

Unikt Sortiment !

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profileringsprodukter. I tillegg til å tilby egne produkter, så samarbeider vi med de beste leverandørene for å kunne tilby profileringsprodukter i alle prisklasser. Vest Profilering AS tilbyr og medaljer, store og små pokaler og andre trofé til alle arrangementer, enten det er for bedrifter, idrettslag, eller annen virksomhet.

Din Profil Er Viktig For Oss !

Vi hjelper til med alle typer merking, og vektlegger kvalitet når vi anbefaler trykk, og produkter. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Vi Gir Oss Aldri På Service !

Vi Gir Oss Aldri På Service !

Vi har tro på at Kunden kommer tilbake når en yter service og leverer kvalitet. Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine.

At du som kunde er fornøyd, er viktig for oss.


Korte fakta

Org.nummer
919146362
Telefonnummer
56307070 / 93099222
E-postadresse
post@vestprofilering.no